Back

Continuă schimbările la vârful sistemului de învățământ bihorean

Inspectoratul Școlar Județean Bihor are de joi, 4 iunie, un nou inspector școlar general adjunct în persoana lui Horea Florian Abrudan, precum și o nouă conducere a Casei Corpului Didactic Bihor. Prefectul Dumitru Țiplea a numit-o astfel, în mod oficial, în poziția de director, pe Mioara Țigan.

Instalarea a avut loc la sediul IȘJ, unde prefectul a dat citire ordinelor de numire emise de Ministrul Educației și Cercetării, ceremonia desfășurându-se în cerc restrâns.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.