Back

Magic Show, primul spectacol în aer liber oferit de Teatrul Arcadia

Sâmbătă, 6 iunie, cu începere de la ora 11:00, copiii sunt așteptați în Amfiteatrul din Cetatea Oradea, la Magic Show, primul spectacol în aer liber oferit de Teatrul Arcadia. Pe durata a 45 de minute, talentatul actor Șerban Borda va prezenta o producție unică de iluzionism și divertisment, plină de culoare și multe trucuri magice pentru întreaga familie!
Din cauza condițiilor actuale, pentru maxima siguranță a spectatorilor și pentru bună desfășurare a evenimentului, publicul este rugat să urmeze câteva reguli:
* Biletele se vor vinde doar la fața locului, începând cu ora 10:00
* Înainte de a ajunge la masa organizatorilor, spectatorilor li se va lua temperatura, prin termoscanare
* După achiziționarea biletelor, publicul va fi condus de către organizatori în interiorul amfiteatrului, și direcționat spre locurile marcate regulamentar, în vederea respectării distanței obligatorii de doi metri.
* Spațiul în care se va desfășura evenimentul, va fi delimitat; locurile se vor ocupa în ordinea sosirii
* Pentru o bună organizare și pentru evita aglomerația, accesul în amfiteatru va fi posibil doar în intervalul orar 10:00-10:45.
* Spectatorii mici și mari sunt rugați să poarte mască pe durata spectacolului.

Numărul de locuri este limitat la 70 de persoane.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.