Back

Măști de protecție și materiale antibacteriene pentru absolvenții claselor a VIII-a și XII-a

Inspectoratul Școlar Județean a distribuit la finele săptămânii trecute către școlile din județul Bihor o cantitate de 189.000 de măști de protecție, precum și 5.514 de kit-uri biocide formate din șervețele și gel antibacterian pentru cei 10.114 elevi din clasele a VIII-a, a XII-a și a XIII-a de la nivelul întregului județ, care vor putea susține în acest an examenele de Capacitate, respectiv examenul de Bacalaureat. Pentru cadrele medicale care asigură triajul epidemiologic și monitorizarea în unitățile de învățământ din județ au fost distribuite 154 de viziere de protecție.

De altfel, în cursul săptămânii trecute, au fost distribuite cantități similare de kit-uri biocide și viziere pentru elevii, respectiv cadrele medicale școlare din Oradea.

Stocul total de materiale care a ajuns în custodia Inspectoratului Școlar Județean se ridică la 11.500 kit-uri cu biocide și 450 de viziere, care provin din materiale confiscate în Vama Borș de către autoritățile județene, și 409.000 de măști de protecție, trimise în Bihor de Ministerul Educației și Cercetării.    

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.