Back

Remediu Plant: tradiție de peste 30 ani în lucrul cu plantele medicinale

Rețete vechi de peste 30 de ani. O tradiție. O pasiune. O viață închinată plantelor și transmisă din generație în generație: de la bunica Elisabeta Mihuța la nepotul Ionuț Țirban. An de an, ceaiurile, tincturile și cremele produse de REMEDIU PLANT, unul dintre cei 45 de producători din satul Poienii de Jos, com. Buntești (jud. Bihor), care valorifică plantele medicinale oferite de Mama Natură în zona Munților Apuseni, salvează vieți și îmbunătățesc starea generală de sănătate a căutătorilor de remedii naturiste.

Starea de urgență trăită recent de întreaga planetă nu i-a afectat pe micii întreprinzători. Ba, din contră! Le-a dat idei. Astfel, a apărut pe piață un dezinfectant, dar și o promoție pentru restabilirea imunității, promoție constând într-un ceai pentru afecțiuni respiratorii și siropul de pin, considerat AUR pentru probleme de respirație. Totodată, românii s-au obișnuit în această perioadă să comande online, așa că le-a fost destul de ușor să navigheze pe www.remediuplant.ro pentru a cumpăra din varietatea de ceaiuri, tincturi și alte cele, numai bune pentru sănătate!

Domnul Dumnezeu a făcut să răsară pe pământ tot felul de plante, plăcute la vedere și bune pentru sănătatea omului.

Acest citat îl regăsiți pe toate cutiile de ceaiuri pe care cei de la REMEDIU PLANT le produc cu pasiune și respect pentru plantele din natură.

Sorin Degău, primarul comunei Buntești, se mândrește cu acești pasionați de plante medicinale, atestați de Ministerul Sănătății, a căror produse creează reputație și, evident, publicitate, comunei pe care o conduce de șase mandate!

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.