Back

Veste bună pentru traficul transfrontalier: OTL speră să reia circulaţia autobuzelor pe linia Oradea-Biharkeresztes de la 15 iunie

OTL reia circulaţia autobuzelor pe linia Oradea-Biharkeresztes, pentru care sunt planificate trei curse pe zi. Publicul călător trebuie să știe că operatorul de transport are obligaţia să verifice temperatura pasagerilor la îmbarcarea în mijlocul de transport şi să dezinfecteze suprafaţa din interiorul autobuzului. Deși, inițial, această reluare trebuia să se producă cu data de 2 iunie, un comunicat ulterior al companiei a anunțat că, având în vedere că în vama Borş – Ártánd nu sunt înlăturate toate restricţiile necesare pentru efectuarea în bune condiţii a curselor regulate de autobuz, OTL-S.A. suspendă până în 15 iunie 2020, efectuarea curselor pe această linie.

De știut: Orarul curselor (luni-duminică) este următorul:

–       plecări din staţia Auchan: 7:50; 15:40; 18:00.

–       plecări din staţia Gara Biharkeresztes (ora Ungariei): 8:00; 15:40; 18:10.Decizia vine în urma reluării transportului de persoane prin curse regulate în trafic internaţional.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.