Back

8 iulie: o nouă etapă de dezinsecție

În cazul în care condițiile meteo vor fi favorabile, miercuri, 8 iulie 2020, la orele serii, va avea loc cea de-a IV-a etapă a operaţiunii de dezinsecţie în municipiul Oradea, programată pentru perioada 6.07.2020 – 15.07.2020.

Municipalitatea orădeană susține că, din cauza vremii nefavorabile, nu a fost posibilă programarea mai devreme a acestei noi etape de dezinsecţie.

În vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de adult și larve, se vor execută prin tratament la sol lucrări de dezinsecție în zonele publice, spații verzi și cursurile de apă și tratamente fitosanitare la arbori și arbuști din parcuri, scuaruri, aliniamente stradale și zonele verzi din cvartalele de locuit de pe raza municipiului.

A V-a etapă de dezinsecţie se va desfășura în perioada 20.07.2020 – 31.07.2020, corelat cu condițiile meteo.

Primăria Oradea a solicitat  asociațiilor de proprietari din Municipiul Oradea să efectueze operațiunea de dezinsecție în subsolurile aferente blocurilor de locuințe pe care le administrează, concomitent cu acțiunea de dezinsecție desfășurată de către Primăria Municipiului Oradea.

Asociațiile de proprietari au posibilitatea să contacteze operatorul cu care Municipiul Oradea are încheiat contract de dezinsecție, care este SC CORAL IMPEX SRL, punct lucru Oradea tel: 0259.266.086.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.