Back

Căluțul verde din intersecție

O suprafață de 200 mp de la intersecția Bdului Dacia cu Bdul Decebal va fi întreținută în următorii cinci ani de firma S.C Aquaplant S.R.L, care a încheiat în luna iunie un acord de colaborare cu Primăria Oradea.

Firma a montat un sistem de irigare, gazon rulou și zone cu pietriș alb, a plantat diverse plante ornamentale, iar în mijloc a realizat o compoziție peisagistică cu aspect rustic, alcătuită dintr-o căruță de lemn, încărcată cu flori și o plantă tunsă în formă de căluț.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.