Back

Se îmbunătățește capacitatea portantă a DN76

În vederea soluționării problemelor identificate în cadrul lucrărilor de reabilitare pe DN76, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a demarat în cursul lunii iunie o expertiză tehnică. În urma expertizei s-a dispus îmbunătățirea sectorului prin turnarea unui strat de anrobat bituminos ab 31,5 în stratul de bază al drumului, în funcție de necesitate. Soluția a fost aplicată pe un sector experimental realizat de antreprenor, iar testele efectuate au indicat o îmbunătățire semnificativă a capacității portante, proprietatea drumului de a prelua încărcări.

Capacitatea portantă a DN76 între Dealul Bitii (km 133) și Oradea (km 180) va fi îmbunătățită astfel printr-un strat de anrobat bituminos cu agregate de dimensiuni mari.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.