Back

O nouă donație pentru artiști

După ce a sprijinit redecorarea foaierului Teatrului Arcadia, prin reparația tencuielilor, igienizarea băilor, zugrăveli lavabile și înlocuire iluminat ambiental cu lămpi LED, Rotary Club Oradea Art Nouveau a venit din nou în întâmpinarea teatrului, printr-o donație de materiale de protecție.

De aceasstă dată, Rotary Club Oradea Art Nouveau susține angajații trupelor Iosif Vulcan, Arcadia și Ansamblul Folcloric Crișana ale Teatrului Regina Maria cu o donație în valoare de peste 6600 de lei, bani ce au fost alocați pentru achiziția și distribuția a  40 de cutii a câte 1000 de mănuși latex mărimea M fiecare;  15 cutii cu mănuși examinare nitril, nepudrate, a câte 100 bucăți/cutie; 50 de cutii șervețele antibacteriene Hygenium family, a câte 50 de bucăți/cutie; 150 de sticle de gel antibacterian și dezinfectant Hygenium, a câte  50 ml, fiecare; 500 de măști de protecție din PP cu două straturi și 3 pliuri și 900 de măști de protecție din PP cu trei starturi.

Teatrul Regina Maria mulțumește pe această cale Rotary Club Oradea Art Nouveau pentru implicarea și susținerea de care a dat dovadă de fiecare dată, venind atât în sprijinul spectatorilor, cât și al artiștilor Teatrului Regina Maria.  

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.