iunie 13, 2024 06:55

S-a deschis primul bazin de plutire cu 500 kg de sare Epsom din Oradea

Primul bazin ce conține 500 kg de sare Epsom bogată în magneziu s-a deschis recent și la Oradea, acesta fiind, de fapt, o piramidă instalată într-un centru de wellness – ANANDA CENTER – aflat în imediata vecinătate a Teatrului Regina Maria din Piața Ferdinand. Plutirea în bazin recreează starea simțită de făt în burta mamei, adică siguranță și relaxare. Numeroase studii științifice au demonstrat beneficiile plutirii într-un astfel de bazin pentru sănătate, în general, însă frecventarea constantă duce la rezolvarea unor afecțiuni osoase, musculare, ORL etc. și, în special, efectele stresului asupra sistemului nervos încep să se diminueze. Bazinul este umplut cu apă menținută în permanență la temperatura normală a corpului uman și, așa cum spuneam, 500 kg de sare Epsom, despre ale cărei proprietăți, putem doar aminti de rolul esențial pe care îl joacă magneziul în corpul nostru. După cum se știe, stresul ne seacă organismul de magneziu și ne ridică nivelul de adrenalină. Atunci când sarea amară este dizolvată în apă, aceasta este rapid absorbită în piele și reface nivelul de magneziu din corp.

Studiile arată că magneziul crește energia și ajută la eliberarea serotoninei, care este responsabilă cu instalarea unei stări de calm și relaxare. Așadar, experții cred că băile cu sare amară, de 3 ori pe săptămână, te vor ajuta să arăți bine, să te simți bine și să capeți mai multă energie. Ionii de magneziu te vor ajuta să te relaxezi, reduc nivelul de adrenalină și ajută mușchii să funcționeze normal.

Pentru informații despre procedură, ofertele promoționale și prezentări detaliate ale acestei piramide speciale, urmăriți pagina de facebook ANANDA CENTER.