Back

Aproape 10 milioane de lei pentru modernizarea a cinci străzi

Străzile Pictor Roman Mottl, str. Veteranilor și str. Episcop Radu Demetriu din cartierul Veteranilor, str. Americii din Cartierul Tokai și str. Constantin Mușat din Cartierul Tineretului vor urma să intre într-un amplu proces de modernizare după ce plenul Consiliului Local, întrunit vineri, 29 ianuarie, a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru amenajare de trotuare și accese, spații verzi și realizare canalizare pluvială..

Aproape 10 milioane de lei (9.738.932 lei) vor costa toate aceste lucrări, ce vor trebui executate între 1 lună și 4 luni și care vizează modernizarea a 3 km de stradă. La ora actuală, respectivele străzi se află într-o stare deplorabilă: gropi, denivelări, pietruire slabă, fără trotuare și fără canalizare pluvială.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.