Back

Bekesi Csaba, director executiv AJOFM Bihor, despre munca în perioada pandemiei

AJOFM Bihor a fost una dintre instituțiile strategice pentru bunul mers al economiei locale atât în perioada stării de urgență din martie-mai 2020, cât și imediat după. Peste 12.000 de firme și sute de mii de angajați au beneficiat de sprijinul financiar asigurat prin AJOFM Bihor. Deși rata șomajului rămâne încă, relativ, redusă în Bihor, eforturile conducerii AJOFM Bihor sunt îndreptate pentru asigurarea unui climat stabil pe piața forței de muncă.

Cifre. Statistică. Fapte. Munca unei echipe, care, zi de zi, se află la dispoziția celor care cer îndrumare și a celor care vor, cu adevărat, să muncească. Toate acestea sunt explicate și prezentate de Bekesi Csaba, director executiv AJOFM Bihor, unul dintre cei mai activi și mai vizibili șefi de instituție publică din județ.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.