iunie 13, 2024 05:51

O afacere de succes dintr-o meserie făcută cu pasiune. Costică Mureșan la „Oamenii de lângă noi”

Există oameni care au un simț antreprenorial bine conturat încă din tinerețe, oameni care știu să inoveze și care sunt focusați să aducă o rezolvare sau o schimbare acolo unde situația o cere. Rari sunt oamenii care știu și să vorbească neîntrerupți aproape 30 de minute, în mod liber, fără prompter, fără emoții, atunci când știu că sunt filmați. Autentici se numesc cei care își arată vulnerabilitățile chiar și atunci când vorbesc de pasiunea cu care își fac meseria! Un astfel de OM este Costică Mureșan, fondatorul #Kinetico – Centru de Recuperare și Înfrumusețare, situat în Oradea, Bdul Decebal nr.88 (vis-a-vis de Biserica Emanuel).

La doar 27 de ani, cu o carieră excepțională de 15 ani în atletism, mai precis decatlon, sport în care a reprezentat România în competiții europene, tânărul absolvent al Universității din Oradea, specializări Kinetoterapie și Sport, a creat un adevărat business în jurul formării sale profesionale. Ca fost sportiv de performanță, dar ca personal trainer și kinetoterapeut, viziunea sa antreprenorială a vizat, în primul rând, recuperarea fizică a sportivilor, considerând că la momentul activității sale sportive, acest domeniu avea seriose lacune. De aproape un an, dornic să ofere Oradiei un plus de valoare în recuperarea medicală și în remodelarea corporală, a deschis centrul #KINETICO, unul dintre cele mai dotate centre de profil din această parte a țării.

M-am întâlnit cu Costică Mureșan la Centrul #KINETICO pentru a discuta despre un subiect la modă: criosauna sau aerocrioterapia, adică puterea frigului dezvoltată și abordată din mai multe puncte de vedere, toate având rolul de a ne demonstra beneficitatea acestei metode, ce constă în răcirea simultană a întregii suprafețe a corpului uman în mediu gazos, la o temperatură foarte scăzută (de până la -180 grade Celsius)… :)))) În acest material edificator, tânărul CEO #Kinetico ne prezintă principiile după care funcționează criosauna, precum și beneficiile tratamentului pentru prelungirea vieții și corectarea tulburărilor funcționale, parte a medicinii integrative.

Cui se adresează această terapie prin frig?!

* sportivilor de performanță, care au nevoie de refacere și recuperare după efort, traumatisme

* persoanelor care vor să piardă în greutate * persoanelor depresive, stresate, anxioase

* persoanelor cu tulburări de somn

* persoanelor cu probleme de impotență și lipsă a libidoului sexual

* persoanelor cu probleme dermatologice: psoriazis, eczeme, neurodermatite atopice

* persoane cu probleme de pneumologie: bronșite cronice, astm, traheite

Cum îmbunătățește starea de sănătate:

– prevenirea gripei și a infecțiilor respiratorii (se recomandă efectuarea unei serii de proceduri la începutul sezonului rece)

– prevenirea stresului a consecințelor sale (insomnie, depresie, tulburări de apetit)

– creșterea imunității

– recuperare metabolică

Lista de contraindicații se referă la categoria personanelor care suferă de:

* boli cardiovasculare cronice decompensate

* stare generală gravă a pacientului

* infarct acut de miocard și perioadă de recuperare după infarct

* hipertensiune arterială esențială stadiul II

* insuficientă cardiacă

* atac vascular cerebral

* febră

* tuberculoză pulmonară activă

* tumori maligne

* diateze hemoragice

* anemie severă

* hipotiroidie

* intoleranță individuală la frig

* urticarie la frig

* sarcină

* vârsta sub 10 ani

După doar o primă ședință, a cărei durată e între 1 și 2 minute, rezultatele sunt vizibile: starea generală e îmbunătățită, te simți mai energic, mai ușurat, mai plin de viață! Pentru rezultate rapide, inclusiv pentru persoanele dornice să slăbească rapid, mai ales acum, după sărbătorile de iarnă, se recomandă efectuarea unui tratament de 20-40 de ședințe. Acestea se pot desfășura zilnic sau la interval de 2-3 zile. În cazul tratamentului pentru bolile reumatice sau ale altor afecțiuni, este posibilă creșterea frecvenței până la 2-3/zi.

Detalii și programări la numărul de telefon 0758521449.

Rețineți: SUNTEȚI PE MÂINILE MAGICE ale lui Costică Mureșan și a echipei sale de kinetoterapeuți!