Back

Primăria Oradea a deschis pușculița! Cum plătim taxele și impozitele locale?

Începând de marți, 12 ianuarie 2021, Primăria Oradea a deschis oficial anul fiscal 2021, ceea ce înseamnă că activitatea de încasare a impozitelor și taxelor datorate bugetului local a fost, oficial, reluată. Orădenii sunt așteptați, așadar, să-și achite aceste dări, inclusiv impozitele pe clădiri, terenuri și autovehicule aferente anului în curs.

Plățile vor putea fi efectuate:

– la casieria din Centrul de relații cu publicul, ghișeele 5 – 7 și 21 – 27

– on-line:

o prin Ghişeul Online – Primăria Oradea prin site-ul www.oradea.ro (https://platformacetateni.oradea.globalpay.ro/public/cetatean-login/index)

o prin intermediul www.ghiseul.ro

o prin intermediul aplicației MobilePay (link Google Play)

– prin unităţile Direcţiei de Poştă, conform programului (orarului) fiecărei unităţi

– prin unităţile C.E.C, conform programului (orarului) fiecărei unităţi.

Totodatăpentru a evita deplasarea şi aglomerarea la ghişeele instituţiei, pe fondul prevenirii răspândirii de diverşi viruşi, Primăria Oradea recomandă contribuabililor să efectueze plățile folosind metode online de plată.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.