Back

Se caută constructor pentru reabilitatea fațadelor unor clădiri din Centrul Istoric

Municipalitatea orădeană a publicat în ultima lună a anului trecut un anunț de participare cu privire la reabilitarea fațadelor a 4 clădiri cu valoare cultural-arhitecturală din zona centrală a Oradiei. Constructorul ar urma să facă lucrări ce constau în: repararea faţadelor, reparații locale la elementele șarpantei, reabilitarea învelitorilor, reparații la streșini, înlocuiri jgheaburi și burlane, refacerea tencuielilor și zugrăvelilor exterioare, repararea și restaurarea tâmplăriilor exterioare de la locuințe și accesele în clădire, înlocuirea tâmplăriilor de la vitrinele comerciale, unde este cazul.Anunțul face referirire la un număr de patru loturi:

Lot 1 – Reabilitare fațade și învelitoare la imobilul situat în Oradea pe str. Iuliu Maniu nr. 44;

Lot 2 – Reabilitare fațade și învelitoare la imobilul situat în Oradea pe str. Primăriei nr. 2;

Lot 3 – Reabilitare fațade la imobilul situat în Ansamblul Urban – Centrul Istoric Oradea, str. Bradului nr. 27;

Lot 4 – Reabilitare fațade și învelitori la Palatul Ullmann situat în 0radea, Piața 1 Decembrie nr. 9.

Data limită de depunere a ofertelor în SICAP este 26.01.2021, ora 15:00, iar informații suplimentare pot fi obținute accesând site-ul www.e – licitatie.ro, anunț de participare nr. CN1027054 din data de 21.12.2020. 

Valoarea totală estimată a celor patru loturi este 7.285.178,74  lei fără TVA.

Lucrările de reabilitare la aceste imobile constau în: repararea faţadelor, reparații locale la elementele șarpantei, reabilitarea învelitorilor, reparații la streșini, înlocuiri jgheaburi și burlane, refacerea tencuielilor și zugrăvelilor exterioare, repararea și restaurarea tâmplăriilor exterioare de la locuințe și accesele în clădire, înlocuirea tâmplăriilor de la vitrinele comerciale, unde este cazul.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.