Back

DASO a încheiat procesul de identificare a persoanelor imobilizate care doresc să se vaccineze împotriva Covid-19

În perioada 25.01.2021 – 29.01.2021, asistentele medicale și consilierii din cadrul Direcției de Asistență Socială Oradea au contactat telefonic aproximativ 1500 de persoane, din care au fost identificate 253 de persoane nedeplasabile / imobilizate la domiciliu care s-au înscris pentru vaccinare împotriva COVID-19. Un număr de 78 de persoane au contactat DASO la cele 4 numere de telefon puse la dispoziție de către instituție, în vederea vaccinării împotriva COVID-19, în etapa a doua a strategiei de vaccinare.

Întrucât lista cu persoanele identificate a fost transmisă Direcției de Sănătate Publică Bihor în data de 01.02.2021, DASO roagă persoanele din categoria mai sus amintită, care nu s-au înscris pe lista întocmită și doresc să se vaccineze, să se adreseze DSP Bihor în acest sens.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.