aprilie 23, 2024 17:17

Plătești impozitele online, te distrezi la Aquapark!

Marți, 2 februarie, a avut loc a doua extragere în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” din anul 2021. La a doua extragere din acest an au fost înscriși contribuabilii care au plătit online în perioada 21 – 27 ianuarie 2021, integral, impozitele datorate pentru anul în curs.

Din cei 2.704 de contribuabili înscriși, prin extragerea computerizată a fost desemnat câștigător Varro Petra Julia, proprietarăde pe strada Târnavelor. Ea va fi înștiințată prin adresă la domiciliu privind posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, în termen de 30 de zile. Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârşitul anului.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

Persoanele și firmele care plătesc taxele și impozitele datorate pe anul 2021 până la data de 31 martie beneficiază de o bonificație fiscală de 8% pentru plățile online și de 4% în cazul plăților la ghișee. De asemenea, cei care plătesc online pot câștiga săptămânal, prin tragere la sorți, până la sfârşitul lunii martie, o zi de distracție la aquapark alături de familie (2 adulți și 2 copii sub 18 ani).

Următoarea extragere va avea loc săptămâna viitoare, în data de 9 februarie.