Rozalia Bot la “Oamenii de lângă noi”

“Noi, femeile, suntem proiectate să strălucim și să fim admirate. Dar modul nostru senzual de a fi este, într-adevăr, împuternicit prin ceea ce purtăm și modul în care îl purtăm. Acesta este motivul pentru care îmi permit provocarea de a completa arhitectura ta cu adevărat complexă. Inspirate de excelența naturii, liniile mele exclusive sărbătoresc frumusețea corpurilor noastre. Broderia manuală, înflorită, colorată, atingerea mea unică, dragostea mea nesfârșită pentru motivele tradiționale și totuși, viziunea mea despre modern, vă invită pe toate să vă identificați cu propunerile mele de modă. Lasă țesăturile delicate ale lucrărilor mele să-ți definească și să-ți exprime interiorul feminin, să te simți confortabil și încrezătoare purtându-le! În creațiile mele poți sărbători frumusețea naturii și arhitectura minunată a corpului tău. Mă simt inspirată și atrasă de modern, dar întotdeauna cu credință în dragoste din motive tradiționale, broderia manuală, care face ca ținuta ta specială să fie unică. Alege să îți definești stilul, inspirând alegeri cu propria ta identificare!”

– Rozalia Bot

Acestea sunt cuvintele cu care se descrie tânăra creatoare de modă Rozalia Bot pe site-ul său www.rozaliabot.com, unde puteți admira minunatele colecții ale celei care este un veritabil ambasador al Bihorului, colecții în care se resimte vibe-ul balcanic, influența tradiționalului în broderiile manuale și unicitatea jocului de culori combinat cu țesăturile care fac din fiecare rochie mai mult decât o simplă haină!

Am întâlnit-o pe Rozalia în atelierul ei de la Salonta, proaspătă, radiantă, sexy, veselă, cu un zâmbet larg și prietenesc pe față, pregătită să vorbească despre feminitate, creații vestimentare, începuturi într-ale meseriei, proiectul de a-și deschide propriul magazin în Iulius Mall Timișoara și parteneriatul pe care îl are de mai bine de doi ani cu un renumit producător internațional de produse cosmetice, #ImageSkincare, a cărei imagine o reprezintă în România.

Da, o rochie superbă creată de #RozaliaBot, un ten frumos și tânăr, întreținut cu produsele #ImageSkincare sunt doar câteva dintre secretele unei femei de succes, secrete ce poate schimba starea și, de ce nu, chiar viața, dacă sunt purtate la momentul potrivit! :))) (în special, rochia, fiindcă cremele #ImageSkincare te ajută zi și noapte!)