Back

Parcarea de pe str. G. Barițiu este finalizată în proporție de 70%

Parcarea construită de Administrația Domeniului Public în incinta fostei baze sportive Voința, pe str. Academiei – George Barițiu din Oradea se află în stadiul fizic de execuție de aproximativ 70%.  

În aceste zile, SC CONSTRUCȚII BIHOR SA, constructorul acestui obiectiv, se pregătește pentru turnarea ultimului planșeu, după care structura de rezistență va fi realizată în proporție de 100%.

În ceea ce privește lucrările de interior, s-a lucrat pe partea de instalații electrice și sanitare, precum și la compartimentările interioare. De asemenea, au fost pregătite branșamentele pentru introducerea rețelelor de apă, canalizare și energie termică.

„Lucrările sunt în grafic, stadiul fizic de realizare a acestora fiind de aproximativ 70%. Noua construcție are două corpuri de clădire, unul destinat locurilor de parcare și unul cu birouri. Vor fi disponibile 336 de locuri de parcare, dintre care 324 locuri auto, 6 locuri pentru persoanele cu dizabilități și alte 6 pentru motociclete”.

Liviu ANDRICA, directorul Administrației Domeniului Public Oradea

Construcția este structurată astfel: demisol, parter, două etaje și terasă. Parcarea va avea dublu acces, de pe str. George Barițiu și prin intermediul unui drum de legătură din str. Academiei.

Valoarea investiției este de 15,3 milioane lei, fără TVA, finanțarea lucrărilor fiind asigurată de către Administrația Domeniului Public SA Oradea. Lucrările sunt realizate de Construcții Bihor, termenul de execuție fiind luna august 2021.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.