Back

Poliția Locală s-a mutat într-un sediu nou

De miercuri, 30 martie, Poliția Locală Oradea are un nou sediu situat pe strada Iuliu Maniu nr. 20, spațiul fiind unul generos pentru nevoile organizatorice ale instituției.

„Mulțumesc doamnei viceprimar Arina Moș pentru că a avut această idee și pentru că s-a ocupat de tot ceea ce a ținut de mutarea în noul sediu. Aveți acum toate condițiile necesare pentru a vă desfășura activitatea. Pentru că nu dorim să ocupăm locurile de parcare de pe str. Iuliu Maniu, s-au purtat deja discuții cu reprezentanții Bisericii cu Lună care dețin o curte interioară foarte aproape de noul sediu. În urma discuțiilor, aceștia au predat acest spațiu municipiului Oradea pe o perioadă de 10 ani. În continuare, Direcția Patrimoniu Imobiliar se va ocupa de eliberarea acestei curți, de asfaltarea ei, după care mașinile Poliției Locale vor putea parca aici”.

primar Florin BIRTA

La intrarea în clădirea din stânga – Corpul C, s-a amenajat un spațiu generos pentru secretariat-registratură, unde cetățenii pot veni să depună diverse sesizări/reclamații care intră în sfera de activitate a Poliției Locale. Corpul C mai cuprinde și birourile conducerii instituției.

În corpul B se găsește Compartimentul ordine publică și rutieră, Compartimentul Trafic Greu, Patrula de serviciu și Biroul Ridicări Auto. În corpul A au fost amenajate birourile Logistică, Control Comercial, Cerșetorie, iar la etaj Poliția Ecologică.

„Încercăm, prin această nouă locație, să oferim cetățenilor municipiului Oradea servicii de calitate, un spațiu corespunzător atât pentru beneficiarii serviciilor noastre, cât și pentru polițiști și suntem pe deplin încredințați că acest nou sediu va aduce o îmbunătățire a serviciilor oferite orădenilor. Este o perioadă grea pentru noi toți și, așa cum se știe, Poliția Locală are în această perioadă o dublă comandă. Doresc să știți că vă înțeleg și vă apreciez munca, iar cetățeanul trebuie să știe în continuare că poate apela oricând la sprijinul vostru. Cu cât Poliția Locală va fi mai mult prezentă în teren, cu atât orădenii vor simți că sunteți elementul de stabilitate din orașul nostru”.

viceprimar Arina MOȘ

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.