Back

Dan Micu, veteran de război ajuns la vârsta de 101 ani, premiat de Primăria și Garnizoana Oradea

Primăria Oradea a acordat astăzi un premiu aniversar domnului Dan Micu, veteran de război, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 101 de ani, aniversare ce a avut loc în data 12 aprilie. Pentru că sărbătoritul nu a putut să se deplaseze la sediul Primăriei Oradea din motive de sănătate, Alina Micu, nora sa, a primit premiul, constând într-o plachetă tip trofeu personalizat, un fanion și volumele „Istoria Bihorului”,  „Primăvara Întregirii – Operațiunea Armatei Române, aprilie – august 1919” și  „România – Documentele Marii Uniri 1918”.

„Este un mic semn de apreciere și respect față de un fost ostaș pentru care datoria față de țară a reprezentat crezul suprem și, de asemenea, un semn de prețuire pentru onorabila vârstă de 101 ani. Veteranii de război sunt adevărate simboluri ale curajului și devotamentului și avem datoria să transmitem tinerelor generații aceste valori patriotice”.

Marcel Dragoș, viceprimar Oradea

De asemenea, în semn de recunoaştere a meritelor sale în apărarea independenței, suveranității și integrității teritoriale, Garnizoana Oradea i-a oferit sărbătoritului o diplomă înrămată.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.