Back

3-5 septembrie: O nouă ediție a Salonului Vinurilor Millesime în Cetatea Oradea

Fiecare vin e o poveste. Și cea de-a treia ediție a Salonului Vinurilor Millesime își propune să le ofere orădenilor o tolbă plină de povești: albe, rose și roșii, din cramele a peste 20 de producători autohtoni și a trei importatori de vinuri.

Prof. Dorin Popa și Georgeta Bocșe, director salonului de Vinuri Millesime, au susținut marți, 31 august, o conferință de presă la sediul Asociației de Cultură și Civilizație a Vinului Millesime din Cetatea Oradea, spațiu unde se va desfpșura și acest important eveniment de weekend, mult așteptat de degustătorii licorii lui Bachus, cei care știu și vor să aprofundeze tainele unui vin de calitate!

Iată mai jos programul Salonului, precum și înregistrarea conferinței de presă:

PROGRAM SALON

3 SEPTEMBRIE | 14.00 – 20.00

  • 14:00 Atelier tehnic Fetească Neagră – pe bază de invitație
  • 16.00 Deschiderea Salonului
  • 20.00 Închiderea Salonului

4 SEPTEMBRIE | 12.00 – 20.00

5 SEPTEMBRIE  | 12.00 – 20.00

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.