Back

200 de arbori plantați în șase zone din Oradea

Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Oradea a coordonat, în perioada 15-19 noiembrie, plantarea unui număr de 200 de arbori și arbuști (frasin, hibiscus și koelereuteria) pe următoarele amplasamente:

– Calea Aradului lângă blocurile ANL;

– Calea Aradului – zona verde între Brico Depot și pasajul rutier;

– Strada Ogorului – scuar cuprins între Leroy Merlin și sens giratoriu pasaj rutier Piața 100;

– Spațiul verde aferent pasajului rutier lângă Selgros;

– Strada Ogorului – aliniament vizavi de fostul CET II și Hidroelectrica;

– Strada Clujului – bancheta pasaj rutier (ambele părți);

Plantările s-au făcut ca urmare a parteneriatului încheiat între Consiliul Județean Bihor și Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj în cadrul unui proiect din care fac parte 11 primării, printre care și Oradea. Arborii au fost donați de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.