Back

Locurile de veci în Cimitirul Rulikowski NU pot fi vândute!

În urma modificării în luna noiembrie a.c. a Regulamentului de organizare și funcționare a Cimitirului Municipal Rulikowski, Administrația Domeniului Public Oradea face următoarele precizări:

Locurile de înmormântare din Cimitirul Municipal Rulikowski nu pot fi vândute. Acestea pot fi transmise doar prin moștenire legală sau testament.

Prin excepție, locurile de veci pot fi donate rudelor până la gradul II inclusiv, cu acordul Administrației Domeniului Public Oradea, în baza unui act de donație încheiat la un birou notarial.

Cei care dobândesc un loc de veci prin moștenire legală, testament sau donație sunt obligați ca în termen de 30 de zile calendaristice să depună actul translativ la Administrația Cimitirului”, precizează Liviu Andrica, directorul Administrației Domeniului Public SA Oradea.

De asemenea, succesorii legali sau testamentari, precum și beneficiarii donației au obligația să achite taxele pentru concesionarea locului începând de la data dobândirii acestuia, indiferent de perioada pentru care taxele erau achitate înainte.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.