Back

Trei drumuri județene închise până în 30 aprilie 2022

Consiliul Județean Bihor anunță că au fost închise circulației rutiere trei sectoare de drum județean în perioada sezonului rece 2021 – 2022, mai precis, până în 30 aprilie 2022, în vederea gestionării eficiente a situațiilor generate de fenomenele meteorologice specifice sezonului de iarnă, luând în considerare starea de viabilitate a drumurilor județene aflate în administrarea instituției.

Lista drumurilor închise cuprinde:

  1. Drumul județean DJ 108 J sector cuprins între km 20+510 și km 33+510  fiind un sector cu traseu sinuos cu stare de viabilitate ce nu permite circulația rutieră în condiții de siguranță și pe care în prezent se derulează lucrări de modernizare iar execuția acestora nepermițând accesul – acest sector de drum va fi închis circulației rutiere.Facem precizarea că sectorul de drum cuprins între Baraj Leșu și Coada Lacului este în proprietatea UAT Comuna Bulz și administrarea Consiliul Local al Comunei Bulz – acest sector poate fi deschis circulației rutiere în perioada de iarnă 2021-2022 prin hotărârea administratorului drumului;
  2. Drumul județean DJ 763 A sector cuprins între km 5+500 și km 18+257 (Ursești – limită jud. Arad) fiind un sector de drum pietruit, cu traseu de munte sinuos și stare de viabilitate ce nu permite circulația rutieră în condiții de siguranță – acest sector de drum va fi închis circulației rutiere;
  3. Drumul județean DJ 763 sector cuprins între km 35+100 și km 44+845 (Padiș – Ic Ponor) fiind un sector de drum pietruit, cu traseu de munte sinuos și stare de viabilitate ce nu permite circulația rutieră în condiții de siguranță – acest sector de drum va fi închis circulației rutiere.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.