Back

Târg de mărțișoare tradiționale la Muzeul Țării Crișurilor

În perioada 25-27 februarie, la sediul Muzeului Țării Crișurilor va avea loc Târgul de mărțișoare tradiționale, mărțișoare confecționate de către Ana Florea, Borsos Maria Elena și Anamaria Agoston. Programul de vizitare a evenimentului este următorul:

  • 25 februarie, în intervalul orar 15:00 – 18:00
  • 26 februarie, în intervalul orar 10:00 – 17:00
  • 27 februarie, în intervalul orar 10:00 – 17:00

Duminică, 27 februarie, de la ora 16:00, este programat spectacolul folcloric Drag de cântec strămoșesc, moment artistic ce va fi susținut de eleve de la Liceul de Artă Oradea, coordonate de către prof. Florina Burdaș. Punctul final al Târgului de mărțișoare tradiționale îi revine solistei Liana Reștea.

Intrarea este liberă!

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.