Back

Trei străzi orădene urmează să fie modernizate

Trei străzi din zona industrială de est a orașului urmează să fie modernizate, proiectele privind studiile de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici fiind aprobate în ședința de joi a Consiliului Local.

Este vorba de str. Moreni – tronson cuprins între str. Rădăuților și str. Molière, str. Maramureșului – tronson cuprins între str. Rădăuților și incinta CFR și str. Rădăuților – tronson cuprins între str. Maramureșului și str. Moreni.

Astfel, pentru asigurarea condițiilor corespunzătoare atât traficului auto, cât şi a celui pietonal s-a aprobat modernizarea pe tronsoanele menționate mai sus, prin amenajarea carosabilului, a acceselor la proprietăți, a trotuarelor și prin rezolvarea scurgerii apelor pluviale.

În total lungimea celor trei străzi este de cca 700 m, valoarea investiției fiind de 2.070.000 lei, inclusiv TVA (construcții+montaj).

Durata lucrărilor este cuprinsă între 1 lună și 2 luni, în funcție de lungimea fiecărei străzi.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.