Back

Centrul de vaccinare din Piața Emanuil Gojdu își reduce activitatea

Primăria Oradea anunță modificarea activității Centrului de vaccinare de tip modular, amenajat în Piața Emanuil Gojdu, începând de mâine, 16 martie.

Astfel, ca urmare a ritmului din ce în ce mai scăzut, respectiv 45 de vaccinări pe zi, programul se va modifica după cum urmează:

– de luni până vineri, centrul va fi deschis între orele 10:00-18:00;

– sâmbătă și duminică activitatea centrului se va desfășura între orele 10:00-16:00.

Centrul de tip modular este amenajat în Piața Emanuil Gojdu, între Casa de Cultură și Catedrala Ortodoxă. Aici se administrează vaccinurile Pfizer, Johnson & Johnson, Moderna și AstraZeneca.

În România, vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 este voluntară și gratuită.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.