Back

Centrul Multifuncțional din Ioșia II se redeschide pentru public 

Începând de azi, 1 martie 2022, Centrul Social Multifuncțional Ioșia II situat în Oradea, Aleea Călinului nr.9, își redeschide porțile pentru seniorii din comunitate.

Având în vedere că de multe ori vârsta a treia este acompaniată de singurătate și izolare, Direcția de Asistență Socială Oradea a venit în sprijinul vârstnicilor din comunitate, pentru ca viața socială a acestora să nu fie compromisă, punând la dispoziția acestora centrele multifuncționale din cartiere.

Persoanele vârstnice și nu numai, din cartierul Ioșia, sunt invitate, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 09:00 – 17:00, să participe la activitățile special gândite pentru ei, pentru a petrece timp de calitate împreună.

În prezent toate cele patru centrele multifuncționale din cartiere, respectiv Rogerius II, Nufărul, Ioșia I și Ioșia II, sunt deschise pentru bunici, părinți, copii și persoane cu dizabilități.

Centrele sociale multifuncționale din cartiere vor funcționa în perioada 14 martie – 15 mai 2022 și ca centre de auto-recenzare asistată în cadrul „Recensământului populației și a locuințelor din România în anul 2021”.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.