Back

Încă două săptămâni pentru a beneficia de bonificația de 8% acordată de Primăria Oradea pentru plata taxelor

Până la 31 martie, orădenii – persoane fizice și juridice – pot beneficia de bonificația de 8% acordată de Primăria Oradea pentru plata integrală online cu anticipație a impozitelor locale (impozitul pe clădiri, teren și mijloace de transport).

Prin urmare, aceștia mai au două săptămâni pentru a beneficia de această facilitate prin plata taxelor direct pe site-ul www.oradea.ro, prin intermediul www.ghiseul.ro sau cu ajutorul aplicației MobilePay (link Google Play).

Administrația publică locală îndeamnă cetățenii să acceseze serviciile de plată online pentru a economisi timp și pentru a reduce aglomerația de la ghișee. Operațiunea este cât se poate de simplă, putând fi efectuată fără user și parolă.

Accesând linkul Plata online a dărilor către stat! – YouTube , puteți vedea care sunt pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a vă achita dările către stat pe anul 2022 fără a vă mai deplasa la casieriile municipalității. În plus, beneficiați de o bonificație fiscală dublă, respectiv 8%, față de 4%, cât ar fi dacă v-ați achita dările la ghișeu/POS/ordin de plată.

Plata la timp și online a taxelor vă poate aduce o zi de distracție la aquapark! Primăria Oradea, prin Direcția Economică, derulează campania „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” – ajunsă la a VI-a ediție. Municipalitatea premiază, și anul acesta, persoanele și firmele care plătesc online taxele și impozitele datorate pe anul 2022 până la data de 31 martie, acordând săptămânal prin tragere la sorți un voucher,constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea. 

Premiile asigură accesul în aquapark unei familii formate din 2 adulţi şi 2 copii cu vârsta sub 18 ani, pentru întreaga zi. Alte cheltuieli din incinta aquapark-ului vor fi suportate de câștigători. Campania se desfășoară în perioada 11 ianuarie – 31 martie 2022.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.