Back

Modificări în traficul orădean. Se restricționează accesul pe o serie de străzi

Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier în municipiul Oradea, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, a avizat azi mai multe restricții de trafic în vederea executării lucrărilor de infrastructură din oraș.

Astfel, comisia a avizat restricționarea circulației pe str. William Shakespeare, tronson cuprins între str. Tudor Vladimirescu și Constantin Brâncoveanu, în perioada 5 martie – 4 aprilie, circulația urmând a se desfășura în regim de sens unic pe direcția de mers dinspre Tudor Vladimirescu înspre Constantin Brâncoveanu.

În vederea continuării lucrărilor de modernizare desfășurate în cadrul proiectului „Creșterea mobilității urbane din zona Nufărul-Cantemir”, comisia a aprobat instituirea de restricții de circulație în perioada 9 martie – 25 aprilie pe str. Nufărului, tronson cuprins între Aleea Peneș Curcanul și str. Morii.

Tot în cadrul ședinței de azi, s-a aprobat restricționarea circulației pe str. Uzinelor la o bandă pe sens, în zona trecerii la nivel cu calea ferată, în perioada 14 -15 martie, în vederea executării lucrărilor la pasajul de trecere a căii ferate. Lucrările de infrastructură sunt realizate de CFR.

De asemenea, circulația va fi restricționată în perioada 15 martie –14 aprilie pe str. Sf. Apostol Andrei, tronson cuprins între str. Sovata și B-dul Decebal, în vederea desfășurării lucrărilor la rețeaua de canalizare.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.