Back

Școala Mamei reîncepe, ONLINE, la Maternitatea Oradea

Școala Mamei  Maternitatea Oradea – Staționarul III al Spitalului Clinic Județean de Urgentă reîncepe derularea  cursurilor  GRATUITE ON-LINE, ediția cu numărul 21,  începând cu data de  21.03. 2022,  orele 17.00.

Structura  programului cuprinde nouă module teoretice on-line, cu durata de minim o oră fiecare, în zilele de luni și joi, orele 17:00, în perioada 21.03. – 18.04. 2022.

 Cei interesați se vor putea loga la platforma (Zoom)  după înscrierea pe site-ul scoalamameioradea.ro, formular înscriere. Pentru detalii suplimentare accesați pagina de facebook Țcoala Mamei Maternitatea Oradea.

Obiectivele Școlii Mamei Maternitatea Oradea sunt:

•    Mobilizarea comunitară şi educarea femeilor gravide şi a familiilor în așteptarea  evenimentului important din viața lor: nașterea unui copil.

•    Dirijarea condiţiilor de igienă generală, igiena muncii și igiena alimentației în perioada sarcinii

•    Conştientizarea importanţei familiei

•    Identificarea nevoilor de îndrumare și educare în rândul viitoarelor mame, dar și a familiilor.

Înscrierile și logarea NU sunt limitate!

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.