Back

Se întrerupe căldura și apa caldă

Pentru realizarea unor lucrări la rețeaua termică primară, miercuri 30 martie 2022, în intervalul orar 07:00-23:00, se întrerupe furnizarea serviciilor de încălzire și apă caldă pentru consumatorii alimentați din punctele termice 413 si 416. Sunt afectați și consumatorii alimentați prin intermediul punctelor termice proprii situate în zona străzilor: Mihai Eminescu, Dunărea, Cometei, Deltei, Parcul Traian și Republicii.

         De asemenea, ca urmare a finalizării (parțiale) a lucrărilor din zona Nufărul, furnizarea încălzirii pentru consumatorii alimentați din punctele termice 863 și 878 a fost reluată în această seară, începând cu ora 18:00.               

          Vă asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru a remedia avaria în cel mai scurt timp posibil.

         Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştri pot apela dispeceratul de urgență   TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau pot consulta aplicația TermoAlert interfațată pe pagina web www.termoficareoradea.ro.

      Termoficare Oradea își scuze pentru disconfortul creat!

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.