Back

Teatrul Regina Maria sprijină campania umanitară pentru refugiații din Ucraina

Teatrul Regina Maria se alătură demersului inițiat de către Fundația Comunitară Oradea cu scopul de a veni în sprijinul ucrainenilor care vor fi cazați în perioada următoare în Oradea și în zonele din apropiere, prin facilitarea accesului la informațiile utile pentru cei dornici să doneze și, în același timp, prin îndemnul adresat publicului iubitor de teatru de a se implica în această cauză.

Astfel, pe tot parcursul lunii martie, în foaierul de la intrarea în sălile de spectacol (Sala Arcadia și Sala Mare) va fi afișată imaginea campaniei AJUTOR PENTRU UCRAINA #facembine, împreunăcu un cod QR care direcționează către site-ul Fundației Comunitare Oradea unde spectatorii pot găsi formularul pentru donație. 
Cei care doresc să doneze pot folosi și PayPal sau pot dona direct în contul Fundației Comunitare Oradea – cont IBAN RO35 BACX 0000 0021 8191 4001 deschis la Unicredit Bank, cu mențiunea în ordinul de plată „Ajutor pentru Ucraina”.

Spectatorii care doresc să  să doneze alimente de bază neperisabile, cum ar fi conserve, ulei, făină etc, scutece pentru copii de toate mărimile, pături și perne, precum și haine le pot lăsa la punctele de colectare anunțate de Fundația Comunitară Oradea:

  • Magazinul Crișul etajul 2 – sediul Fundației Comunitare Oradea, intrarea dinspre Nicolae Jiga, de LUNI – SÂMBĂTĂ între 10:00 – 20:00
  • Magazinul Crișul la subsol – intrarea Carrefour Market dinspre scările rulante, de LUNI – SÂMBĂTĂ între 07:00 – 22:00 și DUMINICA între 08:00 – 22:00.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.