iulie 15, 2024 01:43

Ți-a căzut părul după infectarea cu #covid?

Căderea părului după #COVID este un fenomen des întâlnit în cazul celor care au trecut prin infecție și manifestă simptome chiar și la câteva luni distanță de la vindecare.

Căderea părului după COVID este cauzată, în principal, de stresul psiho-emoțional care marchează trecerea prin infecție. Dacă îți cade părul în smocuri, foarte abundent, peste 300 de fire pe zi, este foarte posibil ca aceasta să fie o reacție a organismului ca urmare a trecerii prin boală.

După o perioadă de stres intens, atât emoțional, cât și fizic, apare fenomenul numit efluviu telogen, care constă în căderea bruscă și abundentă a părului.

Acest fenomen poate fi declanșat de trecerea prin #COVID, dar și de alți factori, precum nașterea unui copil, operație majoră, scăderea rapidă în greutate etc. Efectele acestui stres puternic se pot face simțite chiar și la 3-4 luni distanță, deci nu apar imediat, ci la o anumită distanță de factorul stresor.

Consumul de vitamine și minerale, mișcare zilnică, somn odihnitor și folosirea produselor de calitate pentru creșterea părului sunt doar câteva dintre soluțiile pe care le poți ușor pune în aplicare pentru a reveni la o viață normală și la o podoabă capilară sănătoasă.

Hush&Hush România a adus și pe piața autohtonă cele mai inovative produse americane destinate rezolvării blânde a problemei căderii părului. Gama de produse #deeplyrooted a fost creată special de dr. Marc Ronert pentru a oferi șansa părului de a se reface.

Și pentru că se apropie 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, #hush_and_hush_romania le propune tuturor doamnelor, dar și domnilor – mai mult sau mai puțin afectați de trecerea prin boala #covid (după caz – n.n.) să folosească aceste produse aflate în perioada 4-8 martie 2022 la prețuri promoționale.

Rezultatele științifice dovedesc eficiența acestora, iar mărturiile și review-urile internaționale întăresc încrederea în aceste produse binevenite pentru cei afectați de căderea părului.

Așadar, oferă-i o nouă șansă părului tău cu colecția #deeplyrooted creată de #hushandhush, gamă pe care o găsești aici: https://bit.ly/3IHTBUp