Back

??̂????? ??????. Din peșteră în apartament

Petre Roman, unul dintre cei mai titrați specialiști din Romania în creșterea și instruirea câinilor, organizează un super eveniment în #Oradea.


Seminarul, destinat iubitorilor și proprietarilor de câini, va avea loc în data de 18 aprilie, de la 18:00, într-o sală de la Cinema Palace și va dura în jur 3 ore in care Petre Roman va vorbi despre genetică, psihologie, comportament și nutriție canină. Bineînțeles că va fi și o bucată însemnată dedicata Q&A pentru că din experiența seminarului făcut la București, oamenii au intrebări care necesită explicații și soluționări punctuale.


Costul unui bilet este 50 Ron. Momentan, biletele se pot achiziționa doar online, accesând linkul:
https://Intreaba-lpePetreROMAN.as.me/Seminar18APR-ORADEA


Iată și linkurile profilelor de Social Media ale Asociației #angelswithpaws pentru a face cunoștință cu munca și pasiunea lui Petre Roman pentru câini:


https://vm.tiktok.com/ZMLQSx1L6/

https://youtube.com/c/AngelswithPawsOradeahttps://

www.facebook.com/angelswithpawsoradea/

https://www.instagram.com/angelswithpaws.oradea/

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.