Back

Orădenii din Centru Civic rămân miercuri fără apă potabilă

Compania de Apă Oradea îşi anunţă consumatorii că miercuri, 13.04.2022,din cauza lucrărilor de remediere a unei avarii apărute pe strada Griviței, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 8,00şi 16,00.Vor fi afectaţi consumatorii situați pe str. Griviței (inclusiv Centrul de vaccinare Centru Civic și Piața Mare), precum și cei alimentaţi prin Stația de Hidrofor 887, cu străzile arondate acesteia: Griviţei, Piaţa Independenţei, M.T. Cicero, Piaţa 1 Decembrie.

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259.430.928 sau 0359.410.203.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.