Back

Noutățile Street FOOD Festival Oradea 2022

În perioada 19-23 mai, Cetatea Oradea va fi gazda unei noi ediții a Street FOOD Festival. Conceptul festivalului de anul acesta este #gourmetAF și #funAF. Astfel, participanții se vor putea bucura de tasty international street food, food tours ghidate, meniuri de degustare și amazing drinks, dar și de live music & DJ sets de la artiștii preferați, dance garden, picnic place, amazing locations, booktruck, cool brand activation.

Robin and the Backstabbers, Corina Sîghi & Taraful Jean Americanu’, The Mono Jacks, Ana Coman, Alexu & The Voices Inside și Melting Dice vor încânta publicul în cele patru zile de festival.

Surprize pentru gurmanzi

Organizatorii promit un mix impresionant de arome, specifice bucătăriei internaționale și o gamă largă de băuturi reci, ideale pentru serile de weekend în mijlocul verii. Noutatea de anul acesta este „porția de degustare” pe care participanții o vor găsi la fiecare food truck. Aceasta este o porție mai mică menită să ajute pofticioșii să guste câte puțin din tot și să se bucure de o adevărată călătorie culinară.

O altă noutate o reprezintă posibilitatea comandării preparatului preferat direct din aplicația TAZZ. Astfel, cât timp festivalierii se bucură de activități, concerte sau se relaxează în festival, preparatele lor sunt pregătite. Cu o simplă notificare din aplicație, aceștia sunt anunțați când să-și ridice comanda, astfel evitând statul la coadă.

Best of Street Food Tour este turul ghidat prin festival de care participanții se pot bucura în schimbul sumei de 79 de lei. Turul va începe cu o descriere generală a ceea ce a însemnat și înseamnă street food-ul și va continua cu 3 porții de degustare sărate, una dulce și o băutură fresh. Participanții vor putea pune întrebări chef-ilor.

Program eveniment

● Joi: 12:00 -23:00

● Vineri: 12:00 -23:00

● Sâmbătă: 12:00 -23:00

● Duminică: 12:00 -23:00

Programul trupelor live

Vineri – 20 mai 2022

● 19:00 –  Melting Dice

● 21:00 – The Mono Jacks

Sâmbătă – 21 mai 2022

● 19:00 –  Ana Coman

●  21:00 – Robin and the Backstabbers

Duminică – 22 mai 2022

● 18:00 – Alexu & The Voices Inside

● 20:00 – Corina Sîghi & Taraful Jean Americanu’

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.