Back

Scriitorul Alex Moldovan vine la Oradea să povestească despre Olguța

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal, împreună cu Universitatea din Oradea – Facultatea de Litere și Școala Gimnazială Oltea Doamna Oradea, organizează joi, 12 mai a.c., de la ora 14:00, în sala de conferințe a Muzeului Țării Crișurilor, str. Armatei Române nr. 1/A, un eveniment inedit, moderat de Anca Tomoioagă, în care elevii orădeni vor putea interacționa cu scriitorul Alex Moldovan. 

Alex Moldovan, scriitorul clujean al seriei de romane pentru copii, „Olguța și un bunic de milioane”, „Olguța și Operațiunea Jaguarul”, „Olguța și marea demascare”, vine la Oradea să-și întâlnească cititorii într-o sesiune de tip Q&A, care va oferi profesorilor de limba și literatura română și elevilor lor oportunitatea unui dialog viu și deschis cu un scriitor ale cărui romane se citesc și se discută la orele de limba și literatura română din școlile orădene.  

Întâlnirea elevilor cu scriitorul clujean face parte dintr-o serie de activități desfășurate în cadrul proiectului EduCREA(c)TIV finanțat de Fundația Comunitară Oradea prin programul Bursa talentelor 2019. Proiectul are menirea de a crea contexte potrivite pentru a derula activități creative cu scop educativ, mai ales în registrul predării limbii și literaturii. Proiectul, prin numele lui, dar și prin contextele pe care le creează, se adresează studenților, viitorilor profesori, și profesorilor care sunt îndemnați să educe creativ și activ, cât și elevilor încurajați să se implice creativ și activ în parcursul lor educativ.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.