Back

Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea a semnat un acord cu spitalul din Trieste

Luni, 30 mai a.c., în sala de Consiliu a IRCCS Burlo Garofolo (Istituto di Ricovero e Cura a Carattere Scientifico) a fost semnat oficial parteneriatul de colaborare între Spitalul din Trieste și Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea. Conform Biroului de Presă al Episcopiei Greco-Catolice, acest acord a fost facilitate prin implicarea concretă și directă a instituției și a Preasfințitului Virgil Bercea.

Spitalul orădean a fost reprezentat la eveniment de către Dr. Gheorghe Carp, managerul unității spitalicești, și de către Pr. Eduard Roman, din partea Episcopiei Greco-Catolice de Oradea, iar Spitalul din Trieste a fost reprezentat de directorul general, Stefano Dorbolo’ și de Barbara Fari.
Prin parteneriatul semnat oficial, cele două entități vor putea conlucra împreună pentru ca actul medical să se desfășoare la cel mai înalt nivel.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.