Back

Strada George Bacaloglu din cartierul Tineretului va fi modernizată

Au început lucrările de modernizare a străzii George Bacaloglu din Cartierul Tineretului, aceasta fiind a cincea stradă modernizată din acest cartier. Lucrările trebuie executate de către S.C Global Industrial S.R.L în termen de patru luni, intervențiile făcându-se pe o lungime de circa 1,5 km, valoarea contractului fiind de 2.830.599 lei (fără TVA).

„Lucrările au demarat în sectorul II și au început cu decopertarea zonelor pietruite. După realizarea săpăturilor se vor executa lucrări de colectare a apelor pluviale, montare borduri, delimitare carosabil și trotuare, după care se va trece la așternerea straturilor fundației, respectiv a stratului din balast, a stratului de piatră spartă, a stratului de bază asfalt, iar în final se va turna uzura asfaltică”, a precizat viceprimarul Marcel Dragoș.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.