iulie 15, 2024 00:11

Patru oferte pentru introducerea utilităților în Parcul Industrial Eurobusiness IV

Ca urmare a încheierii termenului de depunere a ofertelor pentru proiectarea și execuția rețelei de utilități publice în Parcul Industrial Eurobusiness IV, situat pe strada Corneliu Baba, au fost depuse patru oferte.

Termenul pentru depunerea acestora a fost miercuri, 8 iunie, ora 15:00, iar valoarea estimată a lucrărilor a fost de 10.181.010,47 (fără TVA).

Cele patru oferte sunt: 

1. Asocierea formată din: ASFAMIXT S.R.L. – lider de asociere și  COSTA VOC IMPEX S.R.L – asociat 1, având ca subcontractanți pe PROEXCO S.R.L., AMPER PROIECT, HELION SECURITY SRL, FLODOR TRANSCOM S.R.L., ABED NEGO COM;

2. Asocierea formată din CONSTRUCTII ERBASU S.A. – lider de asociere și POLIART S.R.L – asociat 1, având ca subcontractanți pe TERMOLINE S.R.L. şi NEXIA CONSULTING S.R.L.;

3. DUMEXIM S.R.L – ofertant lider, având ca subcontractanți pe MARDION S.R.L, ABED NEGO COM S.R.L, PROEXCO S.R.L., S&H SECURITY SOLUTIONS S.R.L, LEUINVEST S.R.L., CLOUD IT & SECURITY S.R.L.;

4. PRECON TRANSILVANIA S.R.L – ofertant lider, având ca subcontractanți pe RITMOTEH  S.R.L, PROIECT INSTALL GAZ PROEXCO S.R.L., ABED NEGO COM S.R.L, PROCONSOLUTIONS S.R.L, KALUNA S.R.L, DRUMURI BIHOR S.R.L.

Procedura de achiziție se află la faza de evaluare a ofertelor de participare și DUAE (Document Unic de Achiziție European), urmând a se trece la evaluarea tehnică a ofertelor, după care va urma evaluarea financiară.

Investiție de tip greenfield

Investiția „Realizarea rețelei de utilități publice în Parcul Industrial Eurobusiness IV”  este  una de tip greenfield, adică o investiție care se dezvoltă „de la zero”, pe un teren fără infrastructură existentă și presupune realizarea utilităților publice, respectiv realizarea drumului de acces cu o lungime  totală de cca 710 m, realizarea de rețele de apă, rețele de canalizare menajeră, rețele de canalizare pluvială și rețele de instalații electrice.

Totodată, investiţia propune și realizarea iluminatului public, a unei canalizații subterane pentru integrarea rețelelor de telecomunicaţii, precum și amenajarea de zone verzi.

La finalul lucrărilor se va asigura accesul la 25 de parcele, care vor fi concesionate investitorilor pentru desfășurarea de activităţi de producție și servicii.