Back

Piața Comunei Budureasa, un proiect pentru producătorii locali

Conducerea Primăriei Budureasa le oferă cetățenilor din comună, cu precădere celor care cultivă fructe și legume, crescătorilor de animale și prestatorilor de servicii, posibilitatea de a-și expune roadele muncii și în mediul online. În acest sens a fost constituit un grup de facebook, la care au aderat rapid peste 50 de mici producători și cumpărători, ceea ce arată interesul și pentru această formă de promovare și comunicare.

Inițiativa Primăriei Budureasa nu este singulară. La nivelul județului Bihor și alte primării sau inițiative cetățenești, precum cele din Borș sau Paleu, le oferă locuitorilor și nu numai să se aprozivioneze cu marfă proaspătă direct de la producători.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.