Back

Seară romantică cu muzică italiană în grădina Casei Darvas – La Roche

Oradea Heritage (Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din Județul Bihor), organizează vineri, 8 iulie, începând cu ora 21:00, în grădina Casei Darvas – La Roche, o seară romantică de muzică italiană, intitulată „Innamorato di te”.

Concertul va fi susținut de tenorul Eusebiu Huțan și baritonul Florin Estefan. Participă artiștii: Emy Drăgoi – acordeon, 3D PRO’ ECT Emy Drăgoi, Ovidiu Lup – pian, Onișor Rodilă – sintetizator, Dorin Pop – drums, Marian Bălan – chitară, Raul Lenart – contrabas.

Strada Libertății, devenită pietonală, va fi amenajată astfel încât publicul să se bucure de atmosfera unei seri frumoase de vară lângă un pahar de prosecco sau vin chiar dacă nu se află în locația propriu zisă a evenimentului.

Intrarea este liberă.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.