Back

Două zile fără apă caldă pentru o parte dintre orădenii din zona Nufărul


Începând de azi, 17 august 2022, ora 09:00, se întrerupe furnizarea apei calde pentru punctele termice 868, 869, 5040 (Anastasia Residence). Sunt afectați și consumatorii alimentați prin intermediul punctelor termice proprii situate în zona străzilor: Constantin Nottara, Nufărului, Grigore Moisil și Romulus Guga.
Termoficare Oradea estimează că reluarea furnizării agentului termic se va realiza vineri, 19 august 2022, până la ora 20:00.
Întreruperea furnizării apei calde se datorează realizării unor lucrări de modernizare a rețelelor termice primare, în cadrul proiectului ’’Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Oradea, pentru perioada 2009-2028, în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice – Etapa a III-a’.
Pentru informaţii suplimentare, orădenii pot apela dispeceratul de urgență TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau pot consulta aplicația TermoAlert interfațată pe pagina web www.termoficareoradea.ro.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.