Back

Cărți noi pentru 27 de comunități bihorene

La iniţiativa Consiliului Judeţean Bihor, bibliotecile publice din județ vor beneficia, începând cu acest an, de achiziţie centralizată de carte, prin intermediul Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai” Bihor. 1.100 de cărți, pentru care CJ Bihor a alocat 40.000 lei, vor ajunge la 27 de biblioteci publice din Bihor (20 de pachete cu cărţi în limba română și 7 pachete cu cărţi în limba maghiară).

Beneficiarii achiziției sunt bibliotecile din 27 de comunități – 8 orase şi 19 comune din judeţul Bihor, după cum urmează:

– orașe: Aleşd, Beiuş, Marghita, Nucet, Ştei, Salonta, Săcueni, Valea lui Mihai;

– comune: Aştileu, Borş, Bratca, Budureasa, Chișlaz, Curtuișeni, Holod, Diosig, Mădăras, Nojorid, Pocola, Răbăgani, Roșia, Sânmartin, Sântandrei, Tarcea, Tăuteu, Tinca, Tulca.

Selecția a fost făcută în așa fel încât să acopere atât nevoia de carte nouă pentru copii, în principal cărţi de la editura Athur, cât şi cartea de literatură, istorie și cultură generală – de la editura Humanitas, precum și de la edituri maghiare. Cărțile sunt tipărite în condiţii grafice excepţionale iar conţinutul sperăm să răspundă nevoilor cititorilor.

Comanda a fost onorată de Librăria Humanitas pentru cartea în limba română și de către librăria Illyes pentru cartea în limba maghiară.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.