Back

Două străzi din centrul Oradiei rămân fără apă caldă

Pentru realizarea unor lucrări de mentenanță la rețeaua termica primară, începând de azi dimineață se întrerupe furnizarea  apei calde pentru consumatorii alimentați din punctul termic 713. Vor fi afectați și consumatorii alimentați prin intermediul mini punctelor termice/punctelor termice proprii de pe străzile: Iosif Vulcan și Libertății. Reluarea furnizării agentului termic se va realiza vineri, 30 septembrie 2022, până la ora 23:30.

    Pentru informaţii suplimentare, angajații Termoficare Oradea stau la dispoziția consumatorilor la următoarele numere de telefon: dispeceratul de urgență TelVerde: 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) și numărul de mobil: 0754067862.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.