Back

OTL menține gratuitatea transportului pentru elevi și în noul an școlar

          Elevii claselor I÷XI care au card de călătorie și sunt înscrisi în anul școlar 2022- 2023 la o unitate de învățământ de pe raza Municipiului Oradea beneficiază  de gratuitate la transportul public local pe durata anului școlar prin validarea în mijlocul de transport a  cardului  de calatorie  care este  valabil până la data de 31.08.2023.

          OTL a actualizat automat valabilitatea abonamentelor de elev clasele I÷XI fără obligația prezentării la chioscurile OTL a elevilor.

          Liceenii care au peste 18 ani (născuti între anii 2001÷2004) sunt rugați să se prezinte la punctele de încarcare a abonamentelor pentru actualizarea valabilității cu o adeverință că sunt înscriși în anul școlar 2022-2023.

          Elevii care nu au card de călătorie sunt rugați să se deplaseze la Punctul de preluare a datelelor din Autogara Nufărul sau Punctul de preluare date Rogerius cu o adeverință de la unitatea de învățământ care atestă că sunt  înscriși în anul școlar 2022-2023, pentru emiterea cardului de călătorie.

          Elevii clasei 0 vor primi cardurile de călătorie la școală după începerea anului școlar și centralizarea listelor emise de școli.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.