Back

85 de păpuși din porțelan pot fi admirate la Casa Darvas-La Roche

Casa Darvas – La Roche găzduiește de miercuri, 5 octombrie, o nouă expoziție inedită, intitulată ”Jucării, păpuși și jocuri”, realizată în parteneriat cu Muzeul de Etnografie Brașov.

Expoziția cuprinde un număr de 85 de păpuși din porțelan îmbrăcate în costume populare tradiționale și 22 de figurine din ceramică provenind din Regiunea Provence (sudul Franței). Aceasta va fi deschisă până la data de 31 ianuarie 2023, putând fi vizitată de marți până duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00, la Casa Darvas – La Roche din strada Iosif Vulcan nr. 11, Oradea.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.