Back

86 de milioane de lei fără TVA pentru reabilitatea celor 23,3 km a DJ 795 Salonta-Tinca

Începând de luni, 17 octombrie, au fost demarate lucrările de reabilitare a drumului județean DJ 795 Salonta – Tinca, care are o lungime de 23,3 km. Vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Mircea Mălan, a fost în teren, însoțit de directorul Direcției Tehnice din cadrul Consiliului Județean Bihor, Filip Cheșeli. Au fost prezenți, de asemenea, primarul comunei Tinca, Teodor Coste, și reprezentanții firmei de construcții.

„Lucrările presupun refacerea drumului din temelii, amenajarea de trotuare în interiorul tuturor localităților, precum și realizarea de poduri, podețe și ziduri de sprijin. Ne cerem scuze tuturor celor care vor fi afectați de lucrări”, a precizat Mircea Mălan.

Valoarea contractului semnat cu SC Diferit SRL Cluj Napoca, după indexarea la noile prețuri din piață, a crescut la 86 de milioane de lei, fără TVA (de la 72 mil. lei). Potrivit contractului, termenul de execuție este de 36 de luni.

Proiectul tehnic și execuția sunt finanțate din bugetul propriu al Consiliului Județean Bihor, însă se caută oportunități pentru finanțarea acestora cu fonduri externe.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.